Willemstraat 22-3 Amsterdam

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

Via de voordeur van het trappenhuis kom je op de 3e etage bij de deur van het appartement. De hal, met toegang tot de separate wc met wasbak en spiegel, brengt je in de ruim opgezette keuken. De moderne keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, zoals 5-pits kookplaat met afzuiger, een vaatwasser, spoelbak, koelkast, vriezer, magnetron/oven (combi) en voldoende opbergruimte. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de licht opgezette woonkamer met schouw en een indrukwekkende op maat gemaakte boekenkast. De achterzijde van het appartement wordt op dit moment gebruikt als eetkamer, maar kan met plaatsen van deuren ook worden gebruikt als slaapkamer. Via de achterzijde van het appartement bereik je de moderne en strakke badkamer die is voorzien van vloerverwarming, een inloopdouche, wastafel, spiegel met LED-verlichting, kast voor de CV-ketel en een opstelplaats voor de wasmachine en droger. De wenteltrap in de woonkamer geeft toegang tot de bovengelegen lichte en sfeervolle slaapkamer met inbouwkasten en een prachtig uitzicht op de Jordaan. Op de 4e etage is tevens nog een extra opslagruimte. Het gehele appartement is voorzien van een houten visgraad vloer.

***Omgeving***
Het appartement is gelegen in het hart van de Jordaan aan de authentieke Willemsstraat.
De Westerstraat, Noordermarkt, Haarlemmerdijk en Westerpark zijn op een steenworp afstand.

Er zijn diverse restaurants, cafés, speciaal- en delicatessenzaken in de directe omgeving (denk aan Toscanini, Daalder Atelier, Saint Jean).
Openbaarvervoersverbindingen zijn op enkele minuten loopafstand, ook Amsterdam Centraal. Tevens zijn er diverse uitvalswegen naar de ring.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond