Een huis aankopen met H&W Makelaars

Met een aankoopmakelaar van H&W Makelaars word je ontzorgd tijdens het hele aankoopproces. Je wordt geholpen tijdens alle stappen van het aankopen van een woning. En daar komt meer bij kijken dan in je in eerste instantie verwacht. Zo krijg je o.a. te maken met een onderzoeksplicht, de juridische rompslomp, energielabel, een bouwkundige keuring en bij appartementen met een VvE.

Met ons heb je een ervaren deskundige die volledig jouw belang dient.

Ben je klaar om jouw huis te kopen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Onze aankoopmakelaars

Zo kopen wij jouw huis aan

Voorbereiding

In de huidige markt is het belangrijk om goed voorbereid op huizenjacht te gaan. Samen zetten we alle wensen en eisen op papier. In deze fase kijken we ook vast naar de mogelijke hypotheek, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

1.

Bezichtigen & onderzoek

Samen met jou gaan we de woning van jouw keus bezichtigen. Wij zullen kritisch kijken naar onder andere de locatie, de buurt, de binnen- en buitenkant van de woning, duurzaamheid, installaties en gebreken. Daarnaast kijken we naar mogelijke clausules die van invloed kunnen zijn.

2.

Onderhandelen & ondertekenen

Wij voeren namens jou de onderhandeling uit. Hierbij geven we ons deskundige advies en nemen we rustig alle opties door. Als koper en verkoper het eens zijn over de prijs, opleverdatum, ontbindende voorwaarden en eventuele afspraken over roerende zaken, dan is er overeenstemming. Wij maken het papierwerk in orde.

3.

Financieren & overdracht

Pas wanneer de hypotheek geregeld is, de bedenktijd is verstreken en eventuele aanvullende ontbindende voorwaarden niet van toepassing zijn, is de koop definitief. Nu kan de overdracht plaatsvinden. Vlak voor de overdracht inspecteer je, samen met ons, de woning om te zien of deze nog in de afgesproken staat is.

4.

Waarom zou je kiezen voor een NVM-aankoopmakelaar?

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

Beoordelingen

Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond