Valkenboslaan 168 a Den Haag

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

WIJ MOGEN U AANBIEDEN EEN ZEER RUIM, 3 LAAGS 8 KAMER HERENHUIS MET TUIN, 6 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, 2 BALKONS EN EEN RUIME KELDER GELEGEN AAN DE STATIGE VALKENBOSLAAN.

NIET VAAK KOMT EEN ZO BIJZONDER, RUIM EN GOED ONDERHOUDEN HERENHUIS UIT 1909 OP DE MARKT!
HET HUIS HEEFT NOG VEEL ORIGINELE DETAILS EN HET HEEFT DOOR DE JUISTE ISOLATIE EEN ENERGIELABEL B.

***Omschrijving***

Via de voortuin met ruimte voor fietsen geeft de voordeur toegang tot de vestibule met moderne meterkast, terrazzovloer en originele details uit het bouwjaar 1909.
De gang met een indrukwekkend trappenhuis en terrazzovloer geeft toegang tot de woonkamer en-suite. De originele suite separatie met glas-in-lood is nog aanwezig. De eetkamer heeft nog de originele houten openslaande paneeldeuren met Stolker isolatieglas, naar de achtertuin op het oosten.
Via de gang is er ook toegang tot de gesloten Tinello keuken met inbouwapparatuur (grotendeels de afgelopen jaren vernieuwd), waaronder een Borreti gasfornuis (2020) met dubbele elektrische oven met 2 fase aansluiting (300 graden). Vanuit de keuken ook toegang tot de betegelde en groene achtertuin op het oosten, alwaar veel zon van ’s ochtend tot 17 uur in de zomer. De gang heeft ook een deur naar de ruime, droge kelder met stahoogte, en het toilet met Haagse stortbak en fonteintje.

Via de trap komt u op de 1e etage waar 2 ruime slaapkamers zijn met originele zwart marmeren schouwen, met aan de voor- en achterzijde een balkon. Het balkon aan de voorzijde betreedt u door de originele openslaande paneeldeuren, wederom met Stolker isolatieglas. Dit balkon heeft een heerlijk terras met middag- en avondzon.
Er is op deze verdieping ook nog een kleine voor-zijkamer en een achter-zijkamer, die als kastenkamer in gebruik is en een deur heeft naar de grote achter slaapkamer. Verder is er een tweede toilet met fonteintje, een ruime kast voor wasmachine/droger met granito-vloer, een badkamer met bergruimte en een vaste kast.

Via de trap naar de 2e etage komt u in het nieuwe deel van dit huis. Deze kapverdieping is samen met de buren opgebouwd in 2009 naar een ontwerp van de Haagse architect Ernst Manger, geheel in de originele stijl van de woning. De kapverdieping heeft een badkamer met douche en toilet, twee ruime slaapkamers met grote vaste kasten, en een ruime berging met cv-ketel.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond