Bedrijfsmatig vastgoed verkopen of verhuren met H&W Makelaars

Een bedrijfsobject verkopen of verhuren

Bij H&W Makelaars kan je altijd een vakkundig advies op maat verwachten om de meest gunstige voorwaarden en verkoopprijs te realiseren. We helpen jou graag met het verkopen of verhuren van jouw bedrijfsobject.

Laat jouw gegevens achter in het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Emotie is de nummer 1 oorzaak van foute beslissingen

Wij kijken zonder emotie

Wij als H&W makelaars doorlopen dit proces met een neutrale blik. Waardoor wij jou ervan weerhouden om een overhaaste of foute beslissing te nemen.

In 4 stappen jouw bedrijfsobject verkocht of verhuurd

Onze werkwijze

01

Voorbereiding

Onze makelaar inventariseert jouw wensen en behoeften met betrekking tot de verkoop of verhuur. Ook zijn wij benieuwd naar jouw verhaal en stellen we de eigenschappen van het object vast. 

02

Advies

Door jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat jij het beste advies krijgt met betrekking op het pand, de markt en ontwikkelingen. 

03

positionering

Om huurders of kopers aan te trekken zetten wij diverse promotiemiddelen in, zoals Funda in Business en LinkedIn. Ook is ons uitgebreide netwerk een sterk middel om de juiste huurders of kopers bij het object te brengen. 

04

Verkoop- of verhuur proces

Uiteraard regelen wij de bezichtigingen en de onderhandeling waarbij we de meest gunstige voorwaarden voor jou creëren. Wij zorgen voor een soepel verloop van het verkoop- of verhuurproces en laten niks aan het toeval over.

Onze bedrijfsmakelaars

Wil je meer weten? Neem contact op en één van onze bedrijfsmakelaars komt (uiteraard vrijblijvend) graag een keertje langs om meer te vertellen over onze werkwijze en strategie. 

Belangrijk om te weten

Vraag en antwoord

Stel de makelaar berekent 2% courtage en de verkoopprijs is €500.000, dan bedraagt de courtage €10.000. Je bepaalt vooraf met de makelaar hoe hoog dit percentage zal zijn en welke andere voorwaarden er van toepassing zijn.

Bij verhuur wordt bijvoorbeeld een percentage van de jaarhuuropbrengst gebruikt als courtage.

Nee, deze courtage zit er niet in. Onder ‘kosten koper’ vallen:

  1. Overdrachtsbelasting.
  2. Notariskosten, onder andere voor het opmaken van de leveringsakte en het inschrijven ervan in het Kadaster.

Naast bovengenoemde kosten kunnen er notariskosten zijn voor het opmaken en inschrijven van de hypotheekakte. Indien de koper een aankoopmakelaar heeft ingeschakeld, dan komt de courtage voor deze aankoopmakelaar voor rekening van de koper. Deze worden over het algemeen verrekend via de eindafrekening die de notaris opmaakt.

De kosten van de verkopende makelaar zijn voor rekening van de verkoper.

Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond