Ursulaland 94 Den Haag

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

In een kleinschalig appartementencomplex gelegen 4-kamer maisonnette met 2 zonnige balkons op het zuidwesten, eigen fietsenberging in de onderbouw. Het appartement is heel handig gelegen boven een supermarkt, verder ligt winkelcentrum Het Kleine Loo binnen vijf tot tien minuten afstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en openbaar vervoer. De binnenstad van Den Haag en Scheveningen zijn met de fiets en openbaar vervoer snel te bereiken.

Mariahoeve is een wijk in Den Haag, gelegen aan de rand van het stadscentrum. De wijk is populair door haar rustige karakter, maar tegelijkertijd kan men er genieten van alle voordelen van de stad.

De wijk Mariahoeve bestaat uit een gevarieerd aanbod van woningen, met appartementen, villa’s en andere woningen die variëren van eenvoudig tot luxe. Er zijn ook winkelcentra, kinderopvangfaciliteiten en diverse openbare ruimtes. In Mariahoeve is er een mooi park, waar bezoekers kunnen wandelen, fietsen en andere outdoor activiteiten doen.

Om in Mariahoeve te wonen of te bezoeken, heeft u de beschikking over een goede bereikbaarheid. De stadsbus, de trams en de treinen stoppen vlakbij en ook de luchthaven Schiphol ligt op slechts 20 minuten afstand. Als u een woning zoekt in een rustige, groene omgeving, dan is Mariahoeve een geschikte plek. Omwonenden genieten hier van het rustige karakter van de wijk, terwijl ze ook kunnen profiteren van alle voordelen die de stad biedt.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond