Nicolaas Beetslaan 38 Voorburg

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

Op zeer centraal gelegen locatie in Voorburg met tal van voorzieningen zoals winkelcentrum de Julianabaan, uitvalswegen A4, A12, N44 en bus-tramverbinding naar centrum Den Haag, treinstation Laan van N.O.I. en winkelcentrum Leidschenhage, in uitstekende staat van onderhoud en zo te betrekken bovenwoning van circa 46 m², voorzien van zonnig balkon, dubbele beglazing en moderne badkamer!

***Omschrijving***
Entree/Hal, brievenbussen en trappenhuis

Op de begane grond bevindt zich de entree van de portiekflat. De entree is via een gesloten portiek voorzien van een Intercom beltableau en brievenbussen. Bij binnenkomst is in de hal een trappenhuis. Het appartement bevindt zich op de 1e etage.

Het appartement bevindt zich op de 1e etage. Het appartement beschikt over een ruime hal waar de toegang naar de verschillende ruimtes in de woning zich bevinden. De ruime woonkamer heeft een uitzicht op de groenrijke Staringkade en is voorzien van een inbouwkast. De keuken is voorzien van een wasmachine aansluiting. De achter gelegen slaapkamer met toegang tot het balkon die op het zuidoosten ligt. De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel. Naast de badkamer is er een separaat toilet.

Aan de achterzijde van de woning zijn de bergingen gelegen.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond