Kiplaan 13 Den Haag

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

WELKOM THUIS bij deze heerlijk lichte woning in de kindvriendelijke woonwijk Leidschenveen in Den Haag!

De wijk is uitstekend ontsloten, zowel als voor de auto of openbaar vervoer. Zo zit u met de auto binnen 5 minuten op de A4, A12 of de A13 dus of u nu naar Rotterdam, Amsterdam of richting Utrecht moet, dat is vanuit hier erg gemakkelijk. Winkelcentrum Leidschenveen is gelegen op slechts 3 minuten fietsen en vindt u de halte voor de metro (E Slinge) met een snelle verbinding tussen Den Haag en Rotterdam, maar ook de halte voor RandstadRail 3 en 4 (verbinding met o.a. Zoetermeer en Den Haag centrum) en NS-station naar Utrecht. De kindvriendelijke wijk heeft veel speelvelden, ligt dicht bij kinderopvang, scholen (o.a. British School), een kinderboerderij en een zwembad. Ook het nieuwe recreatiegebied “de nieuwe Driemans Polder” is zeer nabij en makkelijk bereikbaar.

***Omschrijving***
Entree aan de straatkant, entree woning, hal met trap naar de eerste verdieping, wc met wandcloset en fontein, toegang tot de semi open keuken, toegang tot ruime op de tuin-georiënteerde woonkamer met entree naar de fraai aangelegde tuin met schuur.

Op de 1e verdieping komt u via de overloop in drie slaapkamer. De ruime badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, closet, wastafelmeubel.

Op de 2e verdieping treft u een overloop met een ruime slaapkamer en een opstelplaats voor de wasmachine/ droger. Via de overloop heeft u ook toegang tot het ruime balkon.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond