Jan Steenstraat 4 Krimpen aan de Lek

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

Unieke kans!! In 2021 geheel verbouwde tussenwoning met 4 slaapkamers, openslaande deuren naar tuin op het zuidwesten, nieuwe keuken met kookeiland, stenen berging en zolder met nieuw dakraam.

U loopt zo het gezellige, geheel vernieuwde centrum in!

Starters/doorstromers opgelet, dit is je kans! In 2021 verbouwde tussenwoning met royale achtertuin op het zuidwesten met diverse terrassen. Naast de drie bestaande slaapkamers op de eerste etage is er op de zolder een vierde slaapkamer bereikbaar middels een recent geplaatste vaste trap en nieuw dakraam, welke volledig na-geïsoleerd is, van binnen uit.

Gehele huis is voorzien van gladgestreken stucwanden en plafonds (2021) en nieuwe groepenkast met 8 groepen en aardlekschakelaar.

De woning is ideaal gelegen in het gezellige, vernieuwde winkelcentrum van Krimpen aan de Lek, recreatiegebieden De Zaag en De Loet, de surfplas, diverse uitvalswegen en openbaar vervoer.
Enthousiast geworden over deze fraai verbouwde tussenwoning? Maak dan snel een afspraak!

Vanuit de achterzijde heeft u op de eerste etage een prachtig uitzicht op een binnentuin (terp) behorende bij “De Waterlelie” en 8 statige “Herenhuizen”. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich voldoende parkeerplaatsen, waardoor u direct voor de deur kunt parkeren. Aan de voorzijde bevindt zich rechtsvoor een stukje grond van 3m2 in bezit van de Gemeente.

INDELING (voor afmetingen zie plattegrond)
Begane grond:
Vanuit de entree via de voordeur kom je in de hal, voorzien van nieuwe meterkast, toiletruimte, trapkast met kelder, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken.
De doorzonwoonkamer is voorzien van openslaande deuren, je stapt dus zo de tuin in vanuit je woonkamer. Door de grote ramen en de openslaande deuren aan de achterzijde van de woning is de woonkamer heerlijk licht! Lichte keuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur (2021). Vanuit de keuken heb je eveneens toegang tot de achtertuin.
De gehele begane grond is voorzien van een lichte laminaatvloer (2021) en stuc wanden en plafond.

Eerste verdieping:
Trapopgang, overloop en toegang tot de diverse vertrekken.
Slaapkamer 1 ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een directe verbinding met slaapkamer 3, die nu in gebruik is al inloopkast, maar gemakkelijk weer afzonderlijk is af te sluiten van slaapkamer 3.
Slaapkamer 2 heeft een vaste kast en ligt ook aan de achterzijde van de woning. De kamer is in gebruik als werkruimte.
Slaapkamer 3 ligt aan de voorzijde van de woning en is nu in gebruik als inloopkast, waardoor er 1 grote ouderslaapkamer is ontstaan.
De badkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van douche en wastafelmeubel.
Vanaf de overloop is de toegang tot de geheel na- geïsoleerde zolder, welke bereikbaar is met een vaste trap.
De eerste verdieping is geheel voorzien van stucwerkplafonds en wanden en lichtgrijze vloerbedekking (alle 2021).

Zolder:
De vliering van 5.68 x 6.62/2.06 m (vanaf 1.50 m hoogte) heeft een nieuw dakraam en opstelplaats van de C.V.-installatie (Remeha Avanta, 2011) en aparte berging. Daarnaast bevindt zich hier ook de wasmachine/droger aansluiting.

TUIN
Er is een ruime voortuin met parkeergelegenheid voor de deur.
Via de achterdeur in de keuken heb je toegang tot de op het zuidwesten gelegen ruime achtertuin met achterom. Maar ook via de openslaande deuren in de woonkamer stap je zo de tuin in.
Aan de achtergevel is een zonnescherm geplaatst.
Achter in de tuin is een stenen berging met elektra en overkapping en daarnaast een haardhok.

BIJZONDERHEDEN
– Oplevering in overleg.
– Gehele woning voorzien van dubbel glas.
– In 2021 verbouwd, voorzien van stucwanden en plafonds, nieuwe keuken met inbouwapparatuur.
– Kruipruimte na-geïsoleerd met chips en 1 balk recentelijk vervangen.
– Energielabel C.
– De ouderdomsclausule zal worden opgenomen in de koopakte.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond