Hoekwaterstraat 44 Voorburg

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

In 2019 is het appartement prachtig gerenoveerd met o.a. nieuwe elektra, badkamer en keuken, houtenvloer delen, de riante achtertuin geheel opnieuw aangelegd en ingedeeld met meerdere zonneterrassen, fraaie beplanting, een Rode Beuk, verlichting en een houten tuinhuis.

Gelegen aan de rand van Den Haag in Voorburg-Noord. Het centrum van Voorburg, centrum van Den Haag en het station Laan van N.O.I., station Den Haag Centraal zijn op fietsafstand gelegen. Met de auto zijn uitvalswegen richting de A12, A4 en A13 zeer dichtbij.

***Omschrijving***
Via de ruime voortuin gelegen aan een rustige straat met uitzicht op een park, voorzien van een fietsenberging, kom je via middenpad bij de voordeur, originele vestibule met tegels en terrazzovloer, tussendeur met toegang tot de gang/hal; lichte voorzijkamer, goede badkamer met fraai tegelwerk, dubbele wastafel, radiator en een ruime inloopdouche, wc apart in de gang, zeer ruime slaapkamer aan de achterzijde met deuren naar de tuin. De hal, met gestuukte toog heeft drie vaste kasten waarvan één dienst doet als meterkast en één als garderobe, en er is een mogelijkheid de wasmachine in de derde kast te plaatsen zodat de 3e kamer als een slaap/werkkamer kan dienen.

De sfeervolle woon-/eetkamer van bijna 11 meter diep met mooie zichtlijnen naar de prachtige tuin, geheel voorzien van houten vloerdelen met hoge plinten, fijne houtkachel voor de koude dagen, moderne open keuken, uit 2019, voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur, en terrazzovloer. Zowel via de woon-/eetkamer als de keuken kun je naar de achtertuin, hier zijn diverse terrassen aangelegd zodat je heerlijk met de zon mee kunt draaien. De nieuwe houten berging, is voorzien van elektra.

De totale afmeting van de achtertuin is circa 130 m2!

***Bijzonderheden***
– Bouwjaar 1933;
– Gelegen op eigen grond;
– Onderzijde van de vloer in de woonkamer is geïsoleerd;
– Plafond in de woonkamer is geïsoleerd en voorzien van sierlijsten;
– Nieuwe houten vloerdelen door de gehele woning;
– Voorzijde geheel dubbelglas, achterzijde slaapkamers enkel glas;
– Moderne badkamer met ruime inloopdouche;
– Moderne keuken met inbouwapparatuur;
– 1/3e aandeel in de VvE, bijdrage € 100,– per maand;
– Zie de plattegronden voor de indeling en complete maatvoering;
– Gezien het bouwjaar van de woning zullen een ouderdoms- en materialenclausule van toepassing zijn;
– Oplevering in overleg;
– Notariskeuze voorbehouden aan koper doch binnen werkgebied Haaglanden.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond