Haagweg 89 A + B Rijswijk

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

Gelegen in Rijswijk ligt dit fraaie appartement aan de Haagweg. Het appartement heeft een woonoppervlakte van c.a. 153 m2 en is gebouwd in 1926. De woning dient gemoderniseerd te worden, dit geeft u de kans om dit geheel naar eigen wens te doen!

Stijlvol wonen in Rijswijk. Dat kan goed in deze buurt. Het appartement is gelegen in de buurt Cromvliet. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Rijswijk. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

***Omschrijving***
Entree appartement op straatniveau, hal met meterkast en trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping, overloop, entree appartement eerste verdieping, hal met toegang tot de badkamer, toilet met fonteintje, keuken met toegang tot het balkon bij de keuken, hal met toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde met een eigen balkon, woonkamer, naast gelegen tweede slaapkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Trap naar tweede verdieping, entree appartement tweede verdieping, overloop, vaste kast voor de wasmachine, toilet met fonteintje, badkamer, slaapkamer aan de achterzijde, woonkamer met open keuken, naast gelegen tweede slaapkamer.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond