Den Uylsingel 97 Rotterdam

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

Mooi appartement van ca. 78 m2, gelegen op de 5e verdieping met een balkon op het oosten. Het appartement heeft twee slaapkamers, een moderne keuken en badkamer en een berging in de onderbouw.

De Den Uylsingel 97 ligt in een woontoren (de Dosiotoren, 1989) van in totaal 15 verdiepingen. De Dosiotoren ligt in Rotterdam-Oost, in de wijk Prinsenland. Diverse supermarkten (Jumbo, AH, Lidl) en winkels liggen in de buurt. In Winkelcentrum Alexandrium zijn ruim 200 winkels gevestigd, van grote landelijke ketens tot kleine lokale winkels. Vanuit de Dosiotoren zijn diverse recreatiegebieden zoals het Kralingse Bos en het Prinsenpark makkelijk te bereiken.
Vanaf de woning bent u met de auto binnen een aantal minuten op de snelwegen A16 en A20. Rotterdam-Centrum is slechts 15 minuten rijden. Metrostations Prinsenlaan en Schenkel liggen op loopafstand, station Kralingsezoom, de Erasmus Universiteit en Hogeschool Rotterdam zijn op fietsafstand. Met de metro bent u zo op NS-Station Alexander (ca. 3 minuten) of in het centrum van Rotterdam (ca. 12 minuten).

Indeling
De entree is te bereiken via een afgesloten centrale hal. Hier vindt u brievenbussen, het trappenhuis, de bergingen en dubbele lift naar de verdiepingen.
5e verdieping
Als u de lift uitstapt komt u aan op een ruime verdiepingshal. Hier vindt u de entree van de woning. Naast de entree is de meterkast. U komt de woning binnen in de hal waar ruimte is voor een garderobe en een opbergkast is met CV-opstelling. Vervolgens loopt u de woonkamer in. Vanuit de woonkamer heeft u een vrij uitzicht (oosten) en stapt u zo het balkon op. De moderne, open keuken grenst aan de woonkamer en is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een magnetron, een oven, een koelkast en vriezer. Een tweede hal is vanaf de woonkamer bereikbaar. Aan deze tweede hal grenst de hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer, de badkamer en een apart toilet.
De hoofdslaapkamer is ca. 15 m groot, de kleinere slaapkamer ca. 10 m. De moderne, betegelde badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Het separate toilet heeft een fonteintje.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond