Middelland 18 Krimpen aan de Lek

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

Klussers gezocht die van aanpakken weten en deze wel heel ruime dijkwoning met eigen afrit, dubbele garage te lijf willen gaan en in oude glorie doen herstellen.

Zeer ruime vrijstaande dijkwoning met maar liefst 2 inpandige garages/werkplaats! Deze woning heeft een riante en diepe zij- en achtertuin, eigen afrit en directe aansluiting op het dorp! Maar het onderhuis is de echte plus, dubbele inpandige garage c.q. werkplaats. Op de oprit kunnen meerdere auto’s staan waardoor u direct vanuit uw auto de woning binnen stapt.

De woning en locatie
Gelegen langs de dijk van Krimpen aan de Lek in de beroepenbuurt, op korte afstand van de dorpskern. Krimpen aan de Lek is een dorp met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en sportaccommodaties binnen handbereik. Ook de uitvalswegen zijn goed bereikbaar. Het geheel vernieuwde centrum is geheel opgetrokken in koopmansstijl en heeft horeca waar de omliggende dorpen jaloers op zijn.

De woning dient geheel gerenoveerd te worden maar dan heb je wel een serieus grote woning met diverse mogelijkheden. Wonen en werken kan je hier gemakkelijk combineren, maar het onderhuis zou ook gemakkelijk tot een aparte woonunit omgebouwd kunnen worden. Ook zijn er diverse mogelijkheden om de woning te verduurzamen.

Indeling
Dijkniveau: je komt binnen aan de voorzijde van de woning. Entree met trap naar het onderhuis, hal, de toiletruimte, badkamer (zitbad en wastafel), bijkeuken en kluis en de deur naar de woonkamer en woonkeuken. Een royale woonkamer met veel ramen, open keuken en open trap naar de eerste etage. De keuken dient gemoderniseerd te worden maar leent zich bij uitstek voor het plaatsen van een kookeiland en een riante keuken-opstelling. Een lichte en ruime kamer met voldoende plek voor de eettafel/ zithoek en de keuken.

Eerste verdieping: we komen met de trap op de overloop van de eerste verdieping. Hier kunnen we vijf kanten op. Er zijn 4 slaapkamers en in het middendeel kan gemakkelijk een tweede badkamer worden gerealiseerd. Direct de deur links is de eerste slaapkamer met aan de achterzijde een dakraam. Daarnaast is de hoofdslaapkamer gelegen met zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een dakraam en is er op de overloop een vaste kast. Helemaal rechts van de trap is de derde slaapkamer, ook met een dakraam. Deze gehele verdieping is leeggehaald en de vloerbedekking is al verwijderd. U kunt dus direct aan de klus.

Onderhuis: verrassend is de ruimte in het onderhuis. Met de trap vanuit de hal kan je het onderhuis bereiken. Ook van buitenaf is het onderhuis te bereiken door middel van de zij-entree. Er is een grote bijkeuken/opslagruimte met wasmachine/droger aansluiting, opstelling C.V. en aangrenzend is de toegang tot de dubbele garage/werkplaats. In het onderhuis bevind zich ook de meterkast en watermeter.

Tegen de dijk staat nog een houten berging (voormalig kippenhok).

Tuin
De tuin is een aparte vermelding waard! Een leuke voortuin op dijniveau met wat groen. De zij- en achtertuin is heerlijk ruim en dient nog volledig aangelegd/aangepakt te worden, vooral om meer licht en ruimte te scheppen. Via de achtertuin loop je zo, via de Tuinstraat, het dorp in. De achtertuin is ook achterom via het voetpad te bereiken. Het fijne van deze achterom is, is dat je lopend of fietsend direct middenin het dorp zit. Het is ook veilig voor kinderen, zij kunnen zo gemakkelijk spelen in het dorp.

Algemeen: (zie ook plattegronden)
Bouwjaar circa 1862
Inhoud 648 m3
Woonruimte 118 m2
Overig inpandig 61 m2
Externe bergruimte 6 m2
Perceelgrootte 354 m2
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd door middel van een cv met radiatoren (merk: Remeha, bouwjaar 2013). Deze cv levert ook het warme water in de woning.
Energielabel: F

Oplevering in overleg (per direct beschikbaar).

Benieuwd naar deze verrassende ruime dijkwoning met eigen afrit, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak!

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond