Jouw woning aankopen met
H&W Makelaars

Zo kopen wij een woning met jou aan

01

Voorbereiding

In de huidige markt is het belangrijk om goed voorbereid op huizenjacht te gaan. Samen zetten we alle wensen en eisen op papier. In deze fase kijken we ook vast naar de mogelijke hypotheek, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

02

Bezichtigen & onderzoek

Samen met jou gaan we de woning van jouw keus bezichtigen. Wij zullen kritisch kijken naar onder andere de locatie, de buurt, de binnen- en buitenkant van de woning, duurzaamheid, installaties en gebreken. Daarnaast kijken we naar mogelijke clausules die van invloed kunnen zijn.

03

Onderhandelen & ondertekenen

Wij voeren namens jou de onderhandeling uit. Hierbij geven we ons deskundige advies en nemen we rustig alle opties door.  Denk hierbij ook aan roerende zaken en ontbindende voorwaarden. Als koper en verkoper het eens zijn over de prijs, opleverdatum, ontbindende voorwaarden en eventuele afspraken over roerende zaken, dan is er overeenstemming. Wij maken het papierwerk in orde. 

04

Financieren & Overdracht

Pas wanneer de hypotheek geregeld is, de bedenktijd is verstreken en eventuele aanvullende ontbindende voorwaarden niet van toepassing zijn, is de koop definitief. Nu kan de overdracht plaatsvinden. Vlak voor de overdracht inspecteer je, samen met ons, de woning om te zien of deze nog in de afgesproken staat is.

Eén van de belangrijkste levensbehoeftes

Wonen

Onze aankoopmakelaars

Wil je meer weten? Neem contact op en één van onze woningmakelaars komt (uiteraard vrijblijvend) graag een keertje langs om meer te vertellen over onze werkwijze en strategie. 

Emotie is de nummer 1 oorzaak van foute beslissingen

Wij kijken zonder emotie

Een woning kopen is één van de grootste uitgaven uit je leven. Dit brengt veel emotie met zich mee. Wij als H&W Makelaars doorlopen dit proces met een neutrale blik. Waardoor wij jou ervan weerhouden om een overhaaste of foute beslissing te nemen.

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

Beoordelingen

Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond