Mijn favorietenBedrijfsruimte kopen of verkopen?


Bedrijfsruimte verkopen of verhuren?

Wilt u uw bedrijfspand verkopen of verhuren? H&W Makelaars weet wat er in de onroerend goed markt in de regio Rijnmond en Haaglanden speelt en begeleidt u graag hierbij. Onze gecertificeerde makelaars en ervaren binnendienst-medewerkers weten hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken en deze succesvol aan uw pand kunnen koppelen. Laat dat maar aan ons over!

H&W Makelaars verkoopt bedrijfsruimtes in grote delen van Zuid-Holland. Met kantoren in Capelle aan den IJssel en Den Haag verkopen wij bedrijfspanden in zowel de regio Rijnmond als de regio Haaglanden. En alles wat daartussen in ligt: Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Schiedam, Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

Ons aanbod is breed: van bedrijfshal, kantoorpand, winkelruimte, garagebox, praktijkruimte tot showroom. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak ons.


 Bedrijfsruimte kopen of huren?

U kunt bij ons ook terecht voor aankoop en aanhuur van bedrijfsruimtes. De markt voor bedrijfshuisvesting is zeer specifiek en heeft zijn eigen vragen. Bent u op zoek naar een huur- of een kooppand op een voor u bereikbare en perfecte locatie? Zoekt u ondersteuning in de begeleiding bij aanhuur of aankoop van een bedrijfspand?

Elke opdracht is uniek en vraagt om een eigen benadering en specialistische kennis. Door een actieve marktbenadering weten wij vraag en aanbod effectief te koppelen. De afdeling bedrijfshuisvesting van H&W Makelaars heeft het in huis!


 

 


Vragen? Kom gerust langs op ons kantoor!


Heeft u vragen over ons aanbod of bent u benieuwd wat H&W Makelaars voor u kan betekenen? Vul dan hieronder het formulier in. Wij streven er naar om u binnen 1 werkdag terug te bellen.

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring