Van Panhuysstraat 13 Den Haag

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

In rustige straat gelegen, goed onderhouden 3 laags herenhuis met voor- en achtertuin, begane grond met open keuken, 5 slaapkamers en twee moderne badkamers. Goed gelegen ten opzichte van winkels, scholen, sportfaciliteiten en het Centrum van Den Haag. Achtertuin met achterom en houten schuur.

***Omschrijving***
Entree, vestibule, nieuwe meterkast, tochtseparatie met originele glas in lood, gang met veel ruimte onder de trap, wc met fonteintje, toegang tot de doorgebroken zit/eetkamer met pvc-vloer, achter open keuken (2019) met diverse apparatuur en zowel vanuit de keuken, en de achterkamer toegang tot achtertuin met schuur en achterom.

1e verdieping: overloop, kast met wasmachineaansluiting, voorzijkamer met bergruimte, voorslaapkamer met vaste kast, achter-slaapkamer met vaste kast, moderne badkamer met ligbad, aparte douche, dubbele vaste wastafels met ombouw, radiator en wc.

2e verdieping: overloop, ruime slaapkamer over de breedte aan de voorzijde, achter slaapkamer met toegang tot achterbalkon, 2e moderne badkamer met douche, dubbele vaste wastafel met ombouw en wc.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond