TIPS OM TE VERDUURZAMEN

Weet je al welke energiebesparende maatregelen je kunt nemen in je (nieuwe) huis?

Bijvoorbeeld om op een duurzame manier te besparen op energie? Wat je ook doet, wij helpen je graag op de goede weg.

  • Isoleren en ventileren
    Een lagere energierekening begint met isoleren. Welke energiebesparende maatregelen kun jij nog nemen in huis? Zijn de spouwmuur en het dak al geïsoleerd? Bekijk dan of een warmtepomp of zonnepanelen iets voor je zijn. Heb je nog niet zoveel aan energiebesparing gedaan, begin dan met isolatie. Daarvan krijg je nooit spijt, omdat de energierekening daalt en het comfort in huis stijgt. 
  • Zonne-energie
    Steeds meer mensen investeren in duurzame zonne-energie. Met zonnepanelen wek je stroom op, met een zonneboiler verwarm je water. Beide zorgen voor een lagere energierekening. 
  • Duurzaam verwarmen
    Is je huis al goed geïsoleerd? Kijk dan naar de mogelijkheden om het duurzaam te verwarmen. Bijvoorbeeld met een warmtepomp of zonneboiler. 

Lees ook deze artikelen

Wonen aanbod

Bloemenlaan 41 Wateringen

In zeer geliefde en kindervriendelijke wijk Essellanden gelegen, verzorgde eengezinswoning met zonnige diepe achtertuin. Door de plaatsing van de brede dakkapel aan de achterzijde is

Nieuws

TIPS OM TE VERDUURZAMEN

Weet je al welke energiebesparende maatregelen je kunt nemen in je (nieuwe) huis? Bijvoorbeeld om op een duurzame manier te besparen op energie? Wat je

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Laat een bericht achter en we nemen contact op

Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond