TIPS OM TE VERDUURZAMEN

Weet je al welke energiebesparende maatregelen je kunt nemen in je (nieuwe) huis?

Bijvoorbeeld om op een duurzame manier te besparen op energie? Wat je ook doet, wij helpen je graag op de goede weg.

  • Isoleren en ventileren
    Een lagere energierekening begint met isoleren. Welke energiebesparende maatregelen kun jij nog nemen in huis? Zijn de spouwmuur en het dak al geïsoleerd? Bekijk dan of een warmtepomp of zonnepanelen iets voor je zijn. Heb je nog niet zoveel aan energiebesparing gedaan, begin dan met isolatie. Daarvan krijg je nooit spijt, omdat de energierekening daalt en het comfort in huis stijgt. 
  • Zonne-energie
    Steeds meer mensen investeren in duurzame zonne-energie. Met zonnepanelen wek je stroom op, met een zonneboiler verwarm je water. Beide zorgen voor een lagere energierekening. 
  • Duurzaam verwarmen
    Is je huis al goed geïsoleerd? Kijk dan naar de mogelijkheden om het duurzaam te verwarmen. Bijvoorbeeld met een warmtepomp of zonneboiler. 

Lees ook deze artikelen

Wonen aanbod

Scheepmakersstraat 32 Krimpen aan de Lek

RECENT OPGEKNAPTE HOEKWONING MET VOOR- EN ACHTERTUIN in het gezellige, vernieuwde centrum van Krimpen aan de lek. Op loopafstand van de winkels, horeca en basisscholen.

Nieuws

BESPAREN OP DE VASTE LASTEN: 5 TIPS

Als huiseigenaar heb je te maken met flink wat vaste lasten. Denk bijvoorbeeld aan je hypotheek, de energierekening en verzekeringen. Hierop kun je vaak meer besparen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Laat een bericht achter en we nemen contact op

Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond