Mijn favorietenTaxatie in de regio van Den Haag of Rotterdam


Er zijn vele redenen voor een taxatie van jouw woning. Wil je verhuizen? Of wil je jouw huidige hypotheek oversluiten zodat je je maandlasten kan verlagen? Ga je misschien scheiden? Voor elke situatie kan onze taxateur snel een gevalideerd taxatierapport opstellen. Gevalideerd wil zeggen dat de taxatie voldoet aan de kwaliteitseisen van een erkend validatie-instituut ( zoals het NWWI of NRVT).

De meeste geldverstrekkers eisen een valide taxatierapport bij de aanvraag voor een hypotheek. Een taxatie kost bij ons € 599,- (inclusief BTW).

Inbegrepen is:

•         Opname van de woning
•         Volledig uitgewerkt rapport, inclusief berekeningen
•         Aanvraag kadastrale gegevens
•         NWWI validatie
 

Vraag nu een taxatie aan via onderstaande button of bel ons direct op: 070-3560412

Jouw huis taxeren in 3 stappen

 


Veelgestelde vragen


Wat is het verschil tussen een gratis waarde-indicatie en een betaalde taxatie?
De waardebepaling is een eenvoudige versie van de taxatie en wordt gebruikt als advies om de woning goed en voor de juiste prijs in de verkoop te zetten. Een taxatierapport is nodig bij het aanvragen van een hypotheek, waarbij de bank wil weten of de nieuwe woning in waarde overeen komt met het gewenste hypotheekbedrag. Banken en hypotheekverstrekkers eisen hiervoor meestal een taxatierapport dat is gevalideerd door een onafhankelijk instituut. Door middel van deze controle wordt fraude voorkomen en de kwaliteit van het rapport gewaarborgd. Dit is bij een waardebepaling niet het geval. Is er naast een taxatie ook een bouwkundige keuring nodig?
De taxateur heeft een signalerende functie wat betreft bouwkundige gebreken. Tijdens de taxatie wordt de staat van onderhoud onderzocht door de taxateur. Hij of zij zal na de taxatie aangeven of een aanvullende bouwkundige keuring nodig is.

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.  

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring