Mijn favorieten
Bedrijfsruimte taxeren?U zoekt een makelaar die uw bedrijfspand taxeren kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Sinds 1989 taxeren wij bedrijfspanden, groot of klein, hoog of laag, mooi of lelijk, leeg of verhuurd. Tot onze relaties behoren onder andere multinationals, (semi-) overheidsinstellingen, (vastgoed) ontwikkelaars, beleggers, banken en particulieren. Uw bedrijfsruimte taxeren in de regio Rotterdam? Dat kan bij H&W Makelaars. Vul hieronder het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

 

Waarom een bedrijfspand taxeren?

Voor het taxeren van een bedrijfspand kunnen diverse redenen zijn, zoals:

  • Het verkrijgen van een financiering
  • Een eigendomsoverdracht
  • Het afsluiten of aanpassen van een opstalverzekering
  • Een verhoging van de hypotheek
 Bedrijfsruimte taxeren kan bij H&W Makelaars

Professioneel, TMI

Een taxateur dient met vele facetten rekening te houden, het is een specialisme. H&W Makelaars is als taxateur aangesloten bij diverse taxatie instanties, waaronder het TMI. H&W Makelaars is aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI) en daarmee zijn we in staat vakkundig en transparant te taxeren. Dat geldt niet alleen voor kantoor-, bedrijfs- en winkelruimten, maar juist ook voor de meer complexe vraagstukken zoals wooncomplexen, zorgcomplexen, uitpondscenario’s en grootschalig vastgoed.


Uw bedrijfsruimte taxeren? Dat kan bij H&W Makelaars. Vul hieronder het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring