Mijn favorietenH&W Makelaars Den Haag


Persoonlijk en Professioneel

 
Ons kantoor Haaglanden zit in het WTC The Hague, een prachtige locatie middenin de stad. Hier kunt u terecht voor zowel wonen als bedrijfs onroerend goed. Met onze jarenlange ervaring en kennis in de woningmarkt van Den Haag en omstreken adviseren en begeleiden wij jou graag in jouw woonwensen. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfsruimte; wij geven jou de juiste begeleiding op het gebied van ver(kopen), verhuren of taxeren in de regio Den Haag. Met ons team van ervaren makelaars-taxateurs en professionele binnendienst-medewerkers zetten wij jouw wensen altijd centraal. Persoonlijk en Professioneel dat zijn wij! Nieuwsgierig naar onze diensten? Vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij maken graag kennis met je!
 
 

 
 

Waarom H&W Makelaars Den Haag?

  Jarenlange makelaarservaring in de regio Haaglanden en omstreken;
  Uitgekiende makelaarsstrategie, zowel offline als online;
  Passend advies en begeleiding voor elke woonsituatie;
  Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.

 

 

H&W makelaars is partner van Woonaccent

H&W Makelaars Den Haag werkt samen met de landelijke Branding & Support organisatie Woonaccent. Hierdoor kunnen wij een unieke en uitgekiende marketingstrategie voor alle huizen realiseren. Bij Woonaccent maken verschillende makelaars gebruik van een team aan marketingspecialisten, waardoor alle woningen zowel online als offline optimaal gepromoot worden. Daarnaast wisselt Woonaccent veel kennis uit met makelaardijen door heel Nederland. 


Kennismaken? 

Eens vrijblijvend kennismaken met H&W Makelaars? Dat kan! Maak dan een afspraak via het onderstaande formulier of bel ons op 070-3560412 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring