Makelaar en partner

Marianne van Wesep

De visie

Betrouwbaar

Servicegericht, flexibel, persoonlijk, deskundig, plezierig’. Dit zijn enkele woorden die telkens terugkomen in de beoordelingen die mijn opdrachtgevers mij hebben gegeven. Heel fijn om te horen, dit is dan ook zoals ik ben en werk.

Overzicht en ervaring

Ik vind het belangrijk om een goed contact met zowel mijn opdrachtgevers als de kandidaat kopers te hebben. Het verkopen van een woning is iets wat ik samen met de opdrachtgevers doe. Ik adviseer ze, maar luister ook goed wat hun wensen zijn.

Over mij

Sinds 1998 ben ik werkzaam bij H&W makelaars, eerst in de binnendienst en als office-manager, na het behalen van bij ARMT-certificering in 2011 ook in de buitendienst.

Ik houd me o.a. bezig met het verkopen van woningen met alle werkzaamheden die daarbij horen, vanaf het gesprek van de inverkoopname tot en met het transport bij de notaris.

Daarnaast behoren tot mijn werkzaamheden het voorbereiden en uitwerken van taxaties, het plannen van afspraken en het doen van administratieve werkzaamheden.

Je verdient het beste advies

Ruim 30 jaar ervaring

Dit zijn mijn krachten

Specialiteiten

Voor potentiële kopers is het kopen van een woning iets wat ze niet dagelijks doen, ik zal ze dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn, maar uiteraard is mijn advies aan hen om een aankoopmakelaar in te schakelen, aangezien ik ben ingeschakeld door de verkopers.

Ik houd van korte lijnen en direct contact. Geen dag is hetzelfde en dat is wat voor mij het werken in de makelaardij zo leuk maakt!

Verkoop woning

Het mooiste compliment is als ik een goede beoordeling van de verkopers krijg en zij mij ook aanbevelen bij anderen, daar doe ik het voor!

Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond