Makelaar, taxateur en oprichter

Cornelis van Wesep

Mijn vastgoed carrière begon in 1976 in de woningmakelaardij en van 1982 tot 1989 1989 in het commerciële vastgoedsegment bij Zadelhoff makelaars waarna ik samen met Theo van der Helm startte met H&W makelaars in 1989. Destijds heette het nog Helm & Wesep Makelaars.

Van oorsprong hebben wij altijd een dynamische en energiek team van collega’s dat bijna 24/7 bezig is met de markt, de cliënten en de eigen organisatie. De sfeer, teamgeest en cliënten maken dat het iedere dag weer inspirerend is om met elkaar voor die beste resultaten te gaan.

Over mij

Het grootste deel van mijn werkzame leven heb ik bij H&W makelaars gewerkt, waarvan de laatste jaren als verantwoordelijk partner voor de regio’s Den Haag en Rotterdam. Het betrokken zijn bij huisvestigingsprocessen van MKB-cliënten en andere organisaties, die in teamverband werden benaderd, hebben mij een schat van ervaring opgeleverd. 

Voor mij is belangrijk dat de kennis wordt gebundeld en ter beschikking wordt gesteld aan de cliënt om altijd het beste resultaat na te streven.

Cornelis van Wesep

Dit zijn mijn krachten

Specialiteiten

Taxatie woning
Taxatie bedrijfsmatig vastgoed
Verkoop woning
Aankoop woning
Beleggingen

Benieuwd naar mijn collega's?

Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond