Mijn favorieten

 


Wij van H&W Makelaars lopen extra hard...

om jouw huis snel én voor de hoogste opbrengst te verkopenIn de huidige woningmarkt garandeert iedere makelaar dat jouw huis snel wordt verkocht, maar ook tegen de beste prijs? Wij vinden dat snelheid niet ten koste moet gaan van het resultaat. Daarom werken wij met een prestatietarief in plaats van een vast percentage van de verkoopprijs. Dit betekent dat je alleen naar tevredenheid betaald!
 
 

 

 

'De prijs is wat je betaalt,
de waarde is wat je krijgt'

 - Warren Buffet - 

Wij lopen net dat stukje harder zodat jij: 

  Verzekerd bent van de hoogste opbrengst;
 Alleen meer betaalt bij meer resultaat;
 Geen verborgen kosten tegenkomt.
 

 


Hoe lopen wij harder?

 
Wij willen onze consumenten altijd voorzien van de beste dienstverlening. Dit doen we door net even anders te denken dan de traditionele makelaar: 

Met ons verkooppakket en onze marketingstrategie zorgen wij dat jouw woning extra veel aandacht krijgt en daarmee een grotere kans maakt om jouw woning boven de vraagprijs te verkopen. En als je woning boven de vraagprijs wordt verkocht, spreek je met onze makelaar een zogenaamd prestatietarief af. Een prestatietarief is een beloning (courtage) die afhankelijk is van het onderhandelingsresultaat, dus het verschil tussen de aangeboden verkoopprijs en de gerealiseerde verkoopprijs. Dat betekent dat je alleen meer betaalt wanneer jouw huis ook daadwerkelijk meer oplevert. Op deze manier creëren we een win-win situatie.

 


Onze klanten geven een 9.3 op onze verkoop dienstverlening

Nieuwsgierig geworden?

 

Maak snel kennis met ons, wij leggen onze dienstverlening graag aan jou uit. Klik op de groene button of vul hieronder het formulier. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug om meer uitleg te geven over onze actie.