Eisenhowerlaan 51 A+B Den Haag

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

Riant drie laags bovenhuis gelegen aan de statige Eisenhowerlaan met garage!

Alleen een bezoek geeft u de juiste weergave van ruime, sfeer en mogelijkheden.

Gelegen om de hoek van de gezellige “Fred” met zijn ruime aanbod aan winkels en horeca, het Scheveningse strand en de haven zijn met een paar minuten te bereiken.

***Omschrijving***
Oprit met toegang tot de gemeenschappelijke entree, hal met trap naar de eerste verdieping, entree appartement, overloop voorzien van toilet met fonteintje. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de zonnige zeer royale woonkamer en suite, met aan de voorzijde de keuken, aan de achterzijde toegang tot het zonnige terras gelegen op het zuidwesten. Naast gelegen kamer van goed formaat.

Trap naar de 2e verdieping, op deze verdieping bevinden zich drie goed formaat slaapkamers, de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een eigen badkamer, naast gelegen ruime badkamer.

Trap naar de 3e verdieping, momenteel in gebruik als zolder maar tot de mogelijkheden behoort het ombouwen tot meerdere slaapkamers.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Verkocht onder voorbehoud

Tolhuis 7429 Nijmegen

Royale onderhoudsvrije tussenwoning (2 etages) met erker en 4 slaapkamers in een kindvriendelijk buurt, aan een woonerf, met zonnige voor en achtertuin en houtenberging (met

Bekijk deze woning »
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond