Dr. G. Knuttelstraat 38 Den Haag

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

In Houtwijk gelegen, gezellige eengezinswoning van ca. 83 m² met 2 slaapkamers. De woning beschikt over een achtertuin op het Zuidwesten en gelegen op EIGEN grond!

Diverse voorzieningen in de omgeving te vinden, waaronder scholen, winkelcentra Houtwijk en Loosduinen, sportverenigingen, openbaar vervoer, diverse recreatiegebieden (Bokkefortpark, Madestein en Uithofpark) en de badplaats Kijkduin.

***Omschrijving***
Voortuin, entree woning, Hal met meterkast en toilet, ruime woon-/eetkamer met trapkast. Vanuit de woonkamer is er een toegang tot de achtertuin gelegen op het Zuidwesten. Keuken aan de voorzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals 5-pits kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast/vriezer.

Trap naar 1e verdieping, overloop met een vaste kast, hoofdslaapkamer aan de achterzijde met dakterras, tweede slaapkamer aan de voorzijde. Tussengelegen badkamer met douchecabine, ligbad, wastafelmeubel met dubbele wastafel.

De inpandige berging bevindt zich naast de voordeur ingericht als waskamer met opstelplaats voor de cv-installatie en de wasmachine & droger.

***Bijzonderheden***
– Gelegen op eigen grond;
– Nieuwe cv-ketel (2022);
– Energielabel C;
– Bouwjaar 1981, daarna aangepast aan de eisen van deze tijd;
– Zie de plattegronden voor de indeling en complete maatvoering;
– Gezien het bouwjaar van de woning zullen een ouderdoms- en materialenclausule van toepassing zijn;
– Oplevering in overleg;
– Notariskeuze voorbehouden aan koper doch binnen werkgebied Haaglanden.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond