Mijn favorieten


Huis verkopen in de regio Den Haag en Rotterdam?
 

Laat dat maar aan ons over!


Je wilt graag je huis verkopen in Den Haag en Rotterdam e.o. Als je de media moet geloven, zou je denken dat dit eenvoudig is. Echter, een verkoopbord in de tuin zetten kan iedereen, maar een woning succesvol verkopen is een vak apart. H&W Makelaars begrijpt dat geen enkele woning hetzelfde is. Wij verkopen jouw woning met een persoonlijke en professionele aanpak en een verkoopstrategie op maat. Hierdoor wordt ook jouw huis verkocht voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. Laat dat maar aan ons over! 

Het verkopen van een woning is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Wij begrijpen dat vertrouwen tijdens dit proces een belangrijke factor is. Dat jij onze dienstverlening eerst wilt ervaren, alvorens je met ons in zee gaat, vinden wij logisch. Daarom kun je bij ons nu eerst 3 maanden 'proef' verkopen. Bevalt het je niet? Dan kun je ieder moment kosteloos stoppen. Meer weten? Klik hieronder op de button.


Meer weten over proefverkopen H&W Makelaars
 


Pas verkopen als jij er aan toe bent: Virtueel verkopen! 

Heb je plannen om je huis te verkopen? H&W Makelaars Den haag maakt jouw huis verkoopklaar!Heb je plannen om jouw huis te verkopen? En heb je nog geen andere woning gekocht of gezien? H&W Makelaars snapt dat het in deze woningmarkt lastig is om de juiste woning te vinden in Den Haag en Rotterdam. Met virtueel verkopen maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren we jouw huis enkel aan serieuze kopers. Met virtueel verkopen kun jij je rustig oriënteren op een andere woning en ontdekken hoe jouw woning in de markt ligt. Wil je meer weten over Virtueel Verkopen? Klik dan op de onderstaande link. 


Meer weten over proefverkopen H&W MakelaarsWaarom H&W Makelaars?

  Jarenlange ervaring in de woningmarkt in de regio Den Haag en Rotterdam;
  Persoonlijke en professionele verkoopstrategie;
  Bij ons krijg je altijd een eerlijk en passend advies;
  Wij hanteren een uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online;
  Wij realiseren de hoogste opbrengst voor jouw huis;
  Bij ons krijg je een open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.


 Onze klanten geven ons een 9.3

op onze verkoop dienstverlening

Reviews Woonaccent Makelaars Hoogeveen

Wij zijn benieuwd waarom jij je huis wilt verkopen. Vul het formulier hieronder in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via: 070-3560412
 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring