Bosbesstraat 70 Den Haag

Locatie

Oppervlakte

Vraagprijs

Status

Goed onderhouden 4-kamer hoek parterrewoning met ruime garage, royale zonnige achtertuin met achteringang. De woning ligt in de rustige Vruchtenbuurt en heeft vrij uitzicht over het groen.

De woning beschikt over 3 slaapkamers, een ruime woon-, eetkamer, veel bergruimte waaronder een kelder. De woning heeft een eigen garage met een elektrische van afstand te bedienen garagedeur. De gunstig gelegen zonnige tuin die zowel via het huis als via de achteringang toegankelijk is, heeft ook nog een schuur.

Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse scholen, de Vlierboomstraat, het centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen en de gezellige boulevard van Kijkduin.

***Omschrijving***
Entree appartement op straatniveau, vestibule, ruime hal met toilet, vaste kast en kelder, toegang tot de royale woon- eetkamer met toegang tot de achtertuin, naastgelegen keuken met eveneens toegang tot de achtertuin, ruime hoofdslaapkamer, badkamer, aan de voorzijde gelegen slaapkamers.

Royale achtertuin op het zuidoosten met ruime garage, separate berging en achterom. Door het dak van de garage te voorzien van zonnepanelen en achter in de garage de warmtepomp te plaatsen kan de woning zeer duurzaam verwarmd worden.

Verdere verduurzaming presenteren wij u graag tijdens een bezichtiging.

***Bijzonderheden***
– Gelegen op eigen grond;
– Garage aan de achterzijde;
– De woning kan geheel naar eigen smaak/wens verduurzaamd en gemoderniseerd worden;
– Woonoppervlakte ca. 105 m2;
– Koopovereenkomst op basis van NVM-koopakte;
– Gezien het bouwjaar van de woning zullen een ouderdoms- en materialenclausule en een niet-bewonersclausule worden opgenomen in de koopakte;
– Per direct beschikbaar;
– Projectnotaris: Maaldrink Notarissen te ’s-Gravenhage.

Benieuwd naar alle kenmerken en foto's?

Overig aanbod
Contactformulier algemeen

Zie je niets hierboven? Stuur dan een email of bel ons kantoor Haaglanden of Rijnmond