Mijn favorieten

U wilt een woning verkopen

U wilt uw woning verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We willen een zo goed mogelijk resultaat realiseren, maar we zijn er ook om te voorkomen dat er zich na de verkoop onverwachte ontwikkelingen voordoen.
 

Onze aanpak

Professioneel + persoonlijk = succesvol
 

Professioneel

Bij een verkooptransactie moet een consument optimaal worden begeleid door een kundige en betrouwbare makelaar. H&W Makelaars is aangesloten bij de NVM. Bij een NVM makelaar heeft u de beste garantie voor kwaliteit.
 

Persoonlijk

Een verkoop van een woning is meestal een ingrijpende gebeurtenis. Om tot een succesvolle transactie te komen is vertrouwen een belangrijke factor. Wij zijn van mening dat een persoonlijke aanpak tot de beste vertrouwensband leidt.
 

Succesvol

De combinatie van een professionele en persoonlijke aanpak heeft in het verleden tot vele succesvolle transacties geleid. Wij begeleiden u van begin tot eind. En verder.
 

Courtagetarief woning verkopen

Iedere woning is verschillend en daarom hanteren wij geen standaard courtagetarief. In onze offerte op maat vindt u de prijzen van onze diensten. U ontvangt deze vrijblijvende offerte nadat we een eerste gesprek (bij u thuis) hebben gehad. De makelaar kan dan beoordelen hoeveel uw woning kan opbrengen. Ook licht de makelaar onze werkwijze toe.
 

Het verkoopproces

  1. Offerte
  2. Opdracht
  3. Marketing (foto’s, teksten, social media)
  4. Start verkoop
  5. Bezichtigingen
  6. Onderhandelingen
  7. Uw woning verkocht!

Wij worden op Funda beoordeeld met een gemiddelde van een 9,5
 

Ja, ik wil meer weten!

Wilt u uw woning door H&W Makelaars laten verkopen? Of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voeren een verkoopopdracht graag voor u uit.