Mijn favorieten

Een woning aankopen

U wilt een woning aankopen? Bij een aankoop van een huis komt meer kijken dan alleen een juiste prijs bedingen. H&W Makelaars heeft als NVM makelaar alle kennis in huis om u bij de aankoop van een woning bij te staan. Wij begeleiden de verkoper of de aankoper, niet beiden tegelijk.
 

Ik zoek een woning in…

Wilt u een woning aankopen in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel of Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kopen woningen aan in heel de regio Rijnmond en Krimpenerwaard. 

Wist u dat wij ook woningen aankopen in Den Haag en omstreken? 
 

Wat is de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar?

  • Uw woonwensen worden geanalyseerd;
  • Professionele begeleiding bij bezichtigingen;
  • Zeer goede kennis van de actuele marktsituatie;
  • Zorgvuldige recherche van juridische zaken zoals erfdienstbaarheden, aanschrijvingen en vergunningen;
  • Uw makelaar denkt aan: de financiële situatie van de Vereniging van Eigenaars, eigen grond of erfpacht en de bijbehorende consequenties.
 

Persoonlijk aankoopplan

In overleg met u stellen wij een persoonlijk aankoopplan vast. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. In de basis ziet een aankoopplan er als volgt uit:

  1. We maken graag een afspraak op kantoor of bij u thuis om met u te bespreken wat H&W Makelaars voor u kan betekenen in het zoekproces. We nemen door wat uw woonwensen zijn en stellen een juist profiel op.
  2. Naar aanleiding van het opgestelde profiel ontvangt u van ons het nieuwste woningaanbod uit het NVM-makelaarssysteem. In overleg stellen wij een bezichtigingsroute voor om een goede indruk te krijgen van hetgeen u kunt verwachten binnen uw wensenpakket. Tevens krijgen wij een goede indruk van wat u belangrijk vindt waardoor we nog meer op maat kunnen gaan zoeken.
  3. Wij gaan doelgericht met u zoeken naar de door u gewenste woning. U wordt regelmatig (al naar gelang er aanbod is) door ons op de hoogte gehouden via email of telefonisch. Eventuele bezichtigingen vinden altijd onder onze deskundige begeleiding plaats. Uiteraard kunt u indien gewenst ook eerst zelf gaan bezichtigen.
  4. Zodra uw droomwoning is gevonden, begint het biedingproces. U kunt rekenen op een goed onderbouwd advies met betrekking tot prijs en bouwkundige en juridische aspecten. In nauw overleg met u voeren wij de onderhandeling. Het sluiten van de koopovereenkomst moet op een juridisch verantwoorde wijze gebeuren waarbij het van belang is dat bijzondere bepalingen en voorwaarden expliciet in de koopakte worden opgenomen.
  5. Als de onderhandeling succesvol wordt afgerond, wordt de koopakte opgesteld. Samen met u nemen wij de akte door en wijzen wij u op uw rechten en plichten. Wij dragen er zorg voor dat de notaris alle benodigde informatie tijdig en in goede orde ontvangt. Tot besluit vindt er voor de overdracht bij de notaris een laatste inspectie van de woning plaats.
 

Tarief voor een woning aankopen

Vanwege onze persoonlijke aanpak willen wij eerst een gesprek met u aangaan. In dit gesprek lichten wij onze werkwijze toe en geven we ons tarief om u te assisteren bij het aankopen van een woning.
 

Deelopdracht woning aankopen

Het is eveneens mogelijk om de aankoop deels zelf uit te voeren en H&W Makelaars een deelopdracht te geven. Klik hier om contact met ons op te nemen.