Cornelis van Wesep

Op 1 september 1989 was het zover: de opening van mijn eerste makelaarskantoor. Samen met Theo van der Helm opende ik Helm&Wesep Makelaars, een makelaardij gericht op bedrijfs onroerend goed. Na enkele jaren besloten we ons ook te gaan richten op de woningmarkt. Door de sterke groei van het bedrijf besloten we een tweede locatie te openen, in het Rivium in Capelle aan den IJssel. Diverse samenwerkingen met makelaarskantoren in onder andere Amsterdam, Rijswijk en Zoetermeer waren ook een gevolg van de sterke groei van het bedrijf. Een aantal kantoren zijn vandaag de dag afgestoten en ondertussen zijn de overgebleven kantoren ook meermaals verhuisd.

Wat doe ik?

Ik focus  me op bedrijfs onroerend goed, taxaties, advisering en de verkoop van een aantal woningen, de rest van de woningen laat ik aan de expertise van mijn collega’s over.

Waar ben ik begonnen?

De eerste jaren als makelaar ging ik aan de slag bij DTZ Zadelhoff, in zowel Amsterdam als Den Haag.

Hoe zie ik de toekomst?

Ik verwacht dat de markt nog verder aantrekt. Door de markt op een andere, meer persoonlijkere manier te benaderen, verwacht ik dat H&W Makelaars haar klanten het best kan bedienen.

Cornelis van Wesep

Cornelis van Wesep

06 51386608
070 3560412