Kerkstraat 27 Voorburg

Overzicht

Prijs: € 250.000,- k.k.
Soort woning: Herenhuis
Type woning: Hoekwoning
Locatie: Voorburg
Oppervlakte: 55 m2
Perceel Oppervlakte: 35 m2
Kamers: 2
Geen video beschikbaar

MIDDEN IN HET OUDE CENTRUM VAN VOORBURG LIGT EEN BIJZONDERE TWEELAAGSE WONING IN AUTO VRIJE STAAT EN OP STEENWORP AFSTAND VAN DE VLIET.

De bijzondere woning ligt midden in de karakteristieke oude dorpskern van Voorburg. Deze omgeving staat bekend om de sfeervolle terrassen, restaurants en winkels in de buurt waar ook de dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. De Vliet en aanlegplaatsen voor boten liggen, om de hoek evenals de groene parken waar je uitstekend kunt wandelen, dit maakt wonen aan de Kerkstraat wel erg aangenaam.

***Omschrijving***

Begane grond: Woonkamer (ca 7.00 m x 3.70 m) met warme houtenvloer, gashaard, sfeervolle houtenbalklaag, luxe open keuken in rechte opstelling, voorzien van gasplaat, oven, vaatwasser, afzuigkap en stenenblad.

Bijkeuken, met vernieuwde wc en wasruimte met opstelplaats cv-ketel.

Op de verdieping gelegen open slaapkamer (ca 5.00 m x 3.70 m) in lichte kleurstelling, open badkamer, de badkamer is zwart betegeld en voorzien van meubel. Ruime inloopkast (ca. 1.70 m x 1.70 m).

***Bijzonderheden***

-Zonder kosten direct te betrekken, gelegen op unieke locatie

-Ligging aan authentiek straatje

-Woning maakt deel uit van een beschermd stadsgezicht

-Bouwjaar 1890

-Alle installaties vervangen

-Dakgootbedekking voorzijde vervangen in 2017

-Schilderwerk buitenzijde 2016

-Cv-ketel Remeha Avanta 2009

-Woning is intern in 2009 geheel gerenoveerd

-Woonoppervlak volgens NEN 2580 ca 55m2

-Koopovereenkomst op basis van NVM-koopakte;

-Notariskeuze voorbehouden aan koper doch binnen werkgebied Haaglanden;

-Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de koopakte;

-De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rustige ligging – Station Voorburg op loopafstand – Dicht bij uitvalswegen binnen enkele minuten op A12, A4 en A13 richting Rotterdam, Den Haag en Amsterdam Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Map