Mijn favorieten

Bedrijfsruimte taxeren

U zoekt een makelaar die uw bedrijfspand taxeren kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Sinds 1989 taxeren wij bedrijfspanden, groot of klein, hoog of laag, mooi of lelijk, leeg of verhuurd. Tot onze relaties behoren onder andere multinationals, (semi-) overheidsinstellingen, (vastgoed) ontwikkelaars, beleggers, banken en particulieren.

       H&W Makelaars heeft in 2015 het Tropicana Rotterdam getaxeerd

       lees verder
 

Waarom een bedrijfspand taxeren?

Voor het taxeren van een bedrijfspand kunnen diverse redenen zijn, zoals:

  • Het verkrijgen van een financiering
  • Een eigendomsoverdracht
  • Het afsluiten of aanpassen van een opstalverzekering
  • Een verhoging van de hypotheek
 

Professioneel | TMI

Een taxateur dient met vele facetten rekening te houden, het is een specialisme. H&W Makelaars is als taxateur aangesloten bij diverse taxatie instanties, waaronder het TMI. H&W Makelaars is aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI) en daarmee zijn we in staat vakkundig en transparant te taxeren. Dat geldt niet alleen voor kantoor-, bedrijfs- en winkelruimten, maar juist ook voor de meer complexe vraagstukken zoals wooncomplexen, zorgcomplexen, uitpondscenario’s en grootschalig vastgoed.

Meer weten over TMI taxaties? Lees verder

TMI logo bedrijfspand taxeren
 

 

Tarieven en vragen

Door de grote diversiteit aan bedrijfspanden, hanteert H&W Makelaars geen vast tarief voor een taxatie. De taxateur kan u meer uitleg geven. Wilt u het contactformulier invullen? Dan nemen we spoedig contact met u op!